Algemene verkoopsvoorwaarden

 

VERKOOPSVOORWAARDEN

PRIJZEN EN VERZENDINGSKOSTEN 

De prijzen op deze website worden uitgedrukt in Euro.
De aangeduide prijzen voor de chocoladeproducten zijn exclusief verzendingskosten.
De verzendingskosten worden apart op livinchoc.be vermeld. 

BETALING 

Je bent verzekerd tegen misbruik bij de betaling van een aankoop per kredietkaart want je kan bezwaar aantekenen tegen de betaling bij het nazien van jouw uitgavenstaat. Je loopt geen enkel risico tot misbruik van uw kredietkaart bij een online-aankoop waarbij het SSL-systeem (Secure Socket Layer) wordt gebruikt. Je bent zelfs beter beschermd dan bij een gewone aankoop waarbij je het risico loopt geld te verliezen indien je geheime code wordt misbruikt. Jouw persoonlijke gegevens die je invoert bij een elektronische betaling worden gecodeerd (SSL). Jouw gegevens worden niet gebruikt door LIV’IN CHOC, noch door derden. 

Het verschuldigde bedrag wordt slechts aangerekend bij het bevestigen van jouw bestelling. Het is onmogelijk een hoger bedrag aan te rekenen dan hetgeen vermeld wordt tijdens uw aankoop. Bij LIV’IN CHOC kan je betalen met Hipay, VISA, Master Card, Bancontact, Paypal. 

U kan ook via overschrijving betalen (optie voor de klanten die geen creditkaart hebben of niet via bankcontact kunnen betalen). 

LEVERING 

Je bestelling wordt verzonden via Bpost of UPS naar het adres dat je in je bestelling hebt vermeld als leveringsadres. Bestellingen die voor 14 uur op een weekdag geplaatst zijn, worden normaal gezien binnen de 1 tot 3 werkdagen geleverd. (1 dag voor België, 3 voor de rest van Europa) We kunnen niet in het weekend of op feestdagen leveren. Bestellingen die op zaterdag of zondag  worden geplaatst, zullen op de eerstvolgende werkdag behandeld worden. 

De verzendkost in België is 6 euro. Levering buiten België, en binnen de Europese Unie worden aan een vast tarief, 15 euro, verstuurd. De levering is gratis voor bestellingen vanaf 75 €. Er kunnen geen leveringen buiten Europa geplaatst worden. 

RECHT OP TERUGSTUREN 

Wij sturen je per express verse producten. De producten worden in principe niet teruggenomen. Indien er een kwaliteitsprobleem zou zijn met onze producten, dan kan je ons onmiddellijk contacteren op lieve@livinchoc.be. Wij zullen het desbetreffende product grondig inspecteren en je eventueel terugbetalen of andere producten opsturen. Als de producten gedeeltelijk geconsumeerd zijn of schade hebben opgelopen, behouden wij het recht voor om het product niet terug te nemen. 

Als je van je aankoop wenst af te zien na de bestelling en betaling, kunnen we de aankoop helaas niet meer annuleren.

JOUW PERSOONLIJKE GEGEVENS 

Wanneer je een product bestelt bij LIV’ IN CHOC wordt je gevraagd om je naam, adres, e-mail en telefoonnummer in te vullen zodat wij jou de bestelling kunnen opsturen. LIV’ IN CHOC verbindt zich ertoe de opgeslagen gegevens van al haar klanten te beschermen en vertrouwelijk te behandelen. Deze gegevens worden niet verkocht, noch medegedeeld aan derden. 

ALGEMENE INFORMATIE OVER LIV’ IN CHOC 

Contactadres: Guido Gezellelaan 36, 8800 Roeselare
Telefoonnummer: +32 (0) 473 49 24 03
Btw-nummer: BE0655 927 064
Email: lieve@livinchoc.be

Back to Top